Wie geef ik
bijles?

Ik geef studiebegeleiding op alle niveaus. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste hulp kan bieden, heb ik hier wel grenzen aan gesteld. Zo wil ik graag bijles geven aan:

 • Elk niveau van de onderbouw (vmbo, havo, vwo)
 • Bovenbouw vmbo
 • Basisschool leerlingen

Waar geef ik
bijles?

Ik bied mijn bijles in drie verschillende vormen aan. Hierbij kunnen wij samen kijken wat het beste voor u en uw kind uitkomt. De drie vormen zijn als volgt:

 • Bijles bij mij thuis (standaard manier)
 • Mocht dit niet uitkomen kan de bijles ook bij u thuis plaatsvinden.
 • Online bijles

Waarin geef ik
bijles?

Ik geef bijles in allerlei verschillende vakken. Drie vakken zijn uitgesloten, omdat ik hiervan zelf niet genoeg kennis bezit om bijles in te kunnen geven. Dit zijn natuurkunde, scheikunde en biologie. Ik zou hier eventueel wel bij kunnen helpen door bijvoorbeeld te overhoren. 

Wie geef ik
bijles?

Ik geef studiebegeleiding op alle niveaus. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste hulp kan bieden, heb ik hier wel grenzen aangesteld. Zo wil ik graag bijles geven aan:

 • Elk niveau van de onderbouw (vmbo, havo, vwo)
 • Bovenbouw vmbo
 • Basisschool leerlingen

Waarin geef ik
bijles?

Ik geef bijles in allerlei verschillende vakken. Drie vakken zijn uitgesloten, omdat ik hiervan zelf niet genoeg kennis bezit om bijles in te kunnen geven. Dit zijn natuurkunde, scheikunde en biologie. Ik zou hier eventueel wel bij kunnen helpen door bijvoorbeeld te overhoren. 

Waar geef ik
bijles?

Ik bied mijn bijles in drie verschillende vormen aan. Hierbij kunnen wij samen kijken wat het beste voor u en uw kind uitkomt. De drie vormen zijn als volgt:

 • Bijles bij mij thuis (standaard manier)
 • Mocht dit niet uitkomen kan de bijles ook bij u thuis plaatsvinden.
 • Online bijles

Wie geef ik
bijles?

Ik geef studiebegeleiding op alle niveaus. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste hulp kan bieden, heb ik hier wel grenzen aangesteld. Zo wil ik graag bijles geven aan:

 • Elk niveau van de onderbouw (vmbo, havo, vwo)
 • Bovenbouw vmbo
 • Basisschool leerlingen

Waar geef ik
bijles?

Ik bied mijn bijles in drie verschillende vormen aan. Hierbij kunnen wij samen kijken wat het beste voor u en uw kind uitkomt. De drie vormen zijn als volgt:

 • Bijles bij mij thuis (standaard manier)
 • Mocht dit niet uitkomen kan de bijles ook bij u thuis plaatsvinden.
 • Online bijles

Waarin geef ik
bijles?

Ik geef bijles in allerlei verschillende vakken. Drie vakken zijn uitgesloten, omdat ik hiervan zelf niet genoeg kennis bezit om bijles in te kunnen geven. Dit zijn natuurkunde, scheikunde en biologie. Ik zou hier eventueel wel bij kunnen helpen door bijvoorbeeld te overhoren. 

In het proces leer ik uw kind ook:

Plannen

Plannen

Het leren plannen is zeer belangrijk. Niet alleen voor tijdens school, maar ook later in het leven. Door goed te plannen, wordt de balans tussen school en prive ook beter. Dit maakt het leren leuker en effectiever.

Samenvatten

Samenvatten

Het kunnen onderscheiden van hoofd- en bijzaken draagt aanzienlijk bij aan de productiviteit en efficiëntie van het leren. Daarnaast scheelt het uiteindelijk ook veel leertijd. Samenvatten maakt de schooltijd zoveel makkelijker.

Leren leren

Leren leren

Het leren leren is een hele kunst op zich. Nadat dit is aangeleerd, zal alles een stuk makkelijker worden voor uw kind. Dit is echt het begrijpen en toepassen van bepaalde vaardigheden. Gelukkig is dit iets wat iedereen kan leren!

Begrijpend lezen

Begrijpend lezen

Begrijpend lezen is iets waar het toch bij veel scholieren & studenten al fout gaat. Het simpelweg verkeerd of niet volledig lezen van de vraag, waardoor het antwoord dat gegeven wordt fout is. Een vaardigheid die zeer van belang is.